Jdi na obsah Jdi na menu
 


Akce roku 2015 ,souhrn 2014

Vyjádření k akcím za rok 2014- dokumentační a monitorovací činnost monitoring plně nahradil

jakékoliv shromáždění za rok 2014.

Za volby k 2014 jsme nemohli ani pořádně v současných podmínkách, za současného stavu, státu a taky systému ani pořádně sami kandidovat  a taky ani jako nezávislí.

Nicméně za rok 2014 byla provedena tedy podpora nezávislých kandidátů a kandidátek těch to mají schodu programu a taky účelu činnosti programu pro lidi.

Což v praxi znamená tedy politické strany pro lidi a nebo lidé jako možnost řešení a vládnutí rozhodování tedy občany na všech úrovních.

Úrovně jsou : 1. komunální města a obce, městské  a obecní, 2.krajské (my nebo já říkám regionální) 3. celostátní (vládní, senátní senát zrušit ! parlamentní) .

Podpora politických stran pro lidi a veřejný program. Nebo rozhodování na všech úrovních přímo občany. Proto prosazování taky i přímé demokracie  a taky na všech úrovních.

Za rok 2015 se plánuje normální činnost: monitoring, osvěta, petice, shromáždění, akce veřejnosti aktivismus

dále pak se jedná o všechny oblasti tedy nejenom tedy politického života, ale i včetně něj,ale i běžného života veřejného dění.

Ne tomuto státu, ne tomuto systému proto se připojuje i myšlenka NE !!!! politicko ekonomického zájmu myšlení, dále prosazování tedy přímé demokracie. Dále pak tedy návrhy pro Změnu a Změny !!!!

Akce všeho druhu občanské a jiné aktivity,iniciativy a podpory dobrého.

Dále tedy dodatek rezorty ( zdravotnictví, obrana,doprava, veřejný sektor atd. prostě všechno čeho se to týká např. 25-70 položek) či rezortů.

V Ústí nad Labem dne 27.4.2015                                 Petr Přistoupil nositel myšlenek

Změny a Akademie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář