Jdi na obsah Jdi na menu
 


téma komunální volby 2014

Volební leták
komunální volby

V Ústí nad Labem
dne 15….../...07/2014

...

Komunální volby se blíží Vážení, dovolte Vás informovat co se má prosadit : -přímá demokracie, odvolatelnost funkcionářů, politiků, úředníků atp., referenda občanů a dalších veřejných témat, veřejný život, program pro lidi a pro občany, rozhodovací pravomoc občanů a politiků pro lidi.Přímá demokracie podle vzoru Norska, Švýcarska,Usa apod.

Co se chce prosadit v komunální politice a v komunální sféře:
- prosadit se samozřejmě má nová dopravní koncepce, lepší a levnější provoz, veřejné, městské a další dopravy DP a taky její ekologizace.Dále tedy zvýšení i platů jejich personálu podle tabulek od 5000Kč do 7000Kč /měsíc,dále zavedení již nových vozů ze zahraničí, odbavovací systém
-dále se má prosadit na komunální politice a na komunální úrovní tedy levnější vývoz komunálního odpadu a nebo tedy úplné nahrazení její recyklace a její tedy postupné třídění což se taky děje a taky tedy bezpečný a bezplatný eventuální odvoz podle množství a taky podle zpracování
-dále prosazení tedy dodržování již zavedených vyhlášek tedy o zákazu podomních a pouličních prodejců a dalších nabídek,aby neobtěžovali občany.-Zaměstnanost v městských firmách, zrušení odstávek některých dodavatelských komodit,
-dále snížení poplatků za psy a další zvířectvo, podpora městských domů a bytů.
-vyhlášení tedy akcí čistých měst od plakátů a od různých dalších znečišt´ovatelů, prosazení tedy posílení bezpečnosti občanů Městské policie a její pravomoci. -dále podpora školství a podpora kultury, podpora vyrovnaných rozpočtů měst a obcí, nižší daně, lepší efektivnost financování obcí a měst. Prosazení a neustálé prosazování tedy přímé demokracie vyspělých států a dalších zemí jako je Švýcarsko a USA , Norsko ad. Proto tedy můžete volit se pokusit změnu a taky podporovat subjekty s přímou demokracií a s přímou funkcí radnic, krajů a celostátní úrovně. A další témata.
Kontaktní adresa: Petr Přistoupil, v.r.
Petr Přistoupil
ul. Žukovova 1334/77
Ústí nad Labem- Střekov
40003
telefon: +420721477844,.
email: petrpristoupil@centrum.cz
Informace a taky projekt Změna a myšlenkový proud:
https://cesko-svycarskaakademiezmena.estranky.cz
Skupina na Facebooku:
https://www.facebook.com/groups/143321172406404/
účinnost letáku a kampaně od 15.7.2014,podpora též pro Pravý Blok PB více informací www.cibulka.net,www.pravyblok.cz, Podpora Strany Pravý Blok a její úspěšné kandidatury ve volbách, regionálně i celoplošně.

 

 

Vyjádření k aktuální situaci.K roku 2014

 

Vyjádření se ke komunálním volbám: Kde tedy nekandidoval Pravý Blok tak se podporuje nadále myšlenky stejné a tam kde kandidoval tak má mojí a naší plnou podporu.

 

Podpora strany Pravého Bloku je stále a myšlenek taktéž.

 

V krajích ,městech a taky dalších krajích, oblastech a lokalitách, podpora taky též myšlenek i s kandidaturou i bez kandidatury Pravého Bloku, šíření myšlenek.

 

 


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář